fbpx

Onze merkwaarden

Als echte liefhebbers van een groen en sfeervol thuis zetten wij de trend. We zijn gepassioneerd over alles dat te maken heeft met groen, styling en sfeer. Deze passie voor huis en tuin delen we graag. Door onze kennis te delen, door te inspireren en te adviseren. Wij zijn er écht voor onze klanten. Betrokken en bevlogen om jouw groene woon- of tuindromen te realiseren.

Uniek & inspirerend
Wij helpen onze klanten door te adviseren en te inspireren met ons onderscheidende assortiment. Door sfeervol genieten dichtbij te brengen. In onze winkels en op onze website laten we zien hoe styling en groen sfeer brengen. We creëren een unieke beleving. Ook in jouw eigen huis en tuin.

Toegankelijk & betrokken
We zijn een familiebedrijf, warm en betrokken. Bij ons bedrijf en bij onze klanten. Wij zijn er voor iedereen. Of je nou een kopje koffie komt drinken in ons restaurant, echt een dagje uit bent in onze winkel of een bezoek brengt aan onze website. Wij hebben voor iedereen wat te bieden.

Bevlogen
Onze medewerkers zijn veelal vakidioten, ze weten namelijk alles over planten, bloemen, styling, interieur en dieren. Dat merk je aan de kwaliteit van onze producten en dat zie je aan de kennis van onze mensen. Want onze kennis en vakmanschap delen we maar al te graag. We werken met groen en we denken groen.

Groen
Groen is hoe we denken, wie we zijn en waar we vandaan komen. Wij zijn groots in groen. Dat zie je terug in ons enorme assortiment, deels uit eigen kwekerij, en in onze scherpe prijzen. Hulp nodig bij het vinden van jouw perfecte groen? Met onze kennis weet je zeker dat je de juiste keuze maakt. Wij helpen je jouw tuin groener te maken… zo dragen wij ook ons steentje bij aan een betere biodiversiteit en het verbeteren van ons klimaat.

1979