fbpx

Werken en leren combineren? Natuurlijk!

De Bosrand is een erkend leerbedrijf. Benieuwd naar de mogelijkheden? Lees hieronder verder!

Wil jij naast je studie in een gezellige, inspirerende en groene omgeving werken? Wij investeren graag in jouw toekomst! Wil jij omringd door planten jezelf ontwikkelen en tegelijkertijd met ons meegroeien? Lees snel verder en pak die kans!

Al vele jaren leiden wij, met veel plezier, studenten op tot echte professionals binnen ons vakgebied. De Bosrand bestaat uit diverse tuincentra, kwekerijen, groothandels en een distributiecentrum deze diversiteit aan werkgebieden én de seizoensgebonden werkzaamheden zorgen voor een dynamische leer- en werkomgeving voor uiteenlopende opleidingsrichtingen.

De Bosrand heeft stageplekken voor iedere vorm van stage, denk aan BBL,BOL, maar ook snuffelstages of meewerkstages behoren tot de mogelijkheden. De meeste stageplaatsen die De Bosrand aanbiedt zijn op MBO niveau 1 tot en met 4.

Volg je een studie op HBO of WO niveau en ben je geïnteresseerd in de mogelijkheden, houd de website in de gaten of stuur een mail naar pz@tcdebosrand.nl.

sbb logo
rory2

BBL-werkplekken

Stage lopen bij De Bosrand betekent werken in een groene en inspirerende omgeving met producten voor tuin, huis en dier. Wij doen er alles aan om de klanten een fijne winkelbeleving te geven zodat een bezoek aan De Bosrand een uitje is. Als stagiair/leerling ga je aan de slag in ons tuincentrum (of bij één van de andere onderdelen) op de afdeling die bij jouw opleiding past. Je maakt volwaardig deel uit van ons team en draagt daardoor in je stageperiode ook bij aan de successen van de winkel.

In jouw leer/werk traject biedt je ondersteuning aan het vaste team en komen alle aspecten van het vak voorbij. Als toekomstig verkoopmedewerker bijvoorbeeld word je opgeleid om met klanten in gesprek te zijn en jouw expertise met hen te delen. Daarnaast ben je medeverantwoordelijk voor de uitstraling van de afdeling, product beschikbaarheid, verkopen en aftersales. Klantgerichtheid, samenwerken, flexibiliteit en nauwkeurigheid zijn dan van belang.

Wil je naaste je stage nog wat geld verdienen?  Dan is het mogelijk náást je stage ook bij De Bosrand te werken als bijbaan. En bevalt het van beide kanten goed dan ligt er na je stage een baan in het verschiet.

De Bosrand staat voor het benutten van het talent van onze medewerkers. Het doorgroeien naar een functie als bijvoorbeeld afdelingshoofd of (assistent) bedrijfsleider is mogelijk.

Je kunt bij De Bosrand terecht voor de volgende richtingen/erkenningen:

Staat jouw richting er niet bij, maar zie je vanuit je opleiding toch kansen om bij De Bosrand aan de slag te gaan? Laat het ons weten via pz@tcdebosrand.nl. We denken graag met je mee en kunnen samen kijken of we een geschikte plek voor je hebben.

Wat wij vragen
Wat wij bieden

Geïnteresseerd?

Wil jij als stagiair aan de slag bij De Bosrand? Vul dan onderstaand formulier in en wellicht start jij binnenkort jouw carrière bij De Bosrand.

1291