fbpx

Distributiecentrum

Het logistieke centrum vormt samen met het hoofdkantoor ‘De Bosrand Trading’. Het distributiecentrum en hoofdkantoor zijn gevestigd in Oegstgeest, naast het tuincentrum.

’s Morgens vroeg vindt hier de inkoop van de planten en bloemen plaats door onze groenspecialisten. De vestigingen bestellen het groen via onze interne webshop bij de inkopers. Het team in het distributiecentrum start om 7.00 uur. Onze chauffeurs zorgen ervoor dat alle planten en bloemen met ons eigen vervoer hier zo snel en vers mogelijk binnenkomen vanaf de kwekers, de veiling en van onze eigen kwekerijen. De karren met planten en bloemen worden vervolgens verdeeld over de tuincentra en de groothandels en voorzien van stickers met prijzen.

Daarnaast worden er aan de docks van het distributiecentrum ook vele containers gelost met onder andere tuinmeubelen, potterie, parasols en barbecues. Deze producten met grote volumes worden in het distributiecentrum opgeslagen en kunnen door de verschillende vestigingen besteld worden zodat ze deze gelijktijdig met het groen uitgeleverd krijgen vanuit Oegstgeest.

We zorgen dat onze wagens ook op de terugweg gevuld terugrijden nadat ze bij de winkels zijn geweest. Zo wordt er groen bij lokale kwekers opgehaald op de terugweg en geven de winkels zelf de interne orders voor de andere winkels mee en karton voor de afvalverwerking.

In het distributiecentrum wordt ook de afvalverwerking verzorgd voor optimale recycling.

Vacatures in onze distributiecentrum

Stage

Wil jij naast je studie in een gezellige, inspirerende en groene omgeving werken? Wij investeren graag in jouw toekomst! Wil jij omringd door planten jezelf ontwikkelen en tegelijkertijd met ons meegroeien?

2851