fbpx

Groothandel

In Wassenaar en Rijsbergen zijn onze plantengroothandels gevestigd met een enorm groot buitenterrein vol met groen en een kas. De groothandels richten zich op de zakelijke markt op het gebied van groen en tuinbenodigdheden voor hoveniers en andere professionele groenaannemers. Ook gemeenten, kleinere tuincentra, bloemen- en plantenwinkels, horeca en hotels weten ons te vinden.

De groothandels bieden een zeer uitgebreid en seizoen gericht assortiment, aangeleverd door toonaangevende leveranciers in Europa en onze eigen kwekerij. Denk hierbij aan heesters, hagen, rozen, fruitplanten, bomen, coniferen, vaste planten, mediterrane planten, kuipplanten, klimplanten, waterplanten, perkgoed, bloembollen en -in de winter natuurlijk ook- kerstbomen. Daarnaast vind je aanverwante artikelen zoals potterie, mandwerk, gereedschappen, grond en meststoffen en nog veel meer. In het warme gedeelte van de kas bij de groothandel zijn de kamerplanten te vinden.

Verkoop van het groen gaat hier per volle bak en grote volumes, de groothandel richt zich immers niet op de particuliere markt.  Er is een enorm assortiment direct leverbaar. Daarnaast kunnen er ook bestellingen doorgegeven worden met specifieke wensen.

Het team van de groothandel is hecht en zeer vakkundig. Sommige medewerkers werken al meer dan 40 jaar bij De Bosrand. Door deze jarenlange ervaring weten ze precies hoe ze de klanten van het beste advies kunnen voorzien en kan je als collega veel van ze leren.

Heb jij een achtergrond als hovenier, kweker of andere werkzaamheden in het groen en werk jij graag in een groene omgeving? Dan zijn we op zoek naar jou!

Vacatures in onze groothandels

3359