fbpx

Kwekerij De Bosrand

In 1980 is De Bosrand begonnen als kwekerij en zelf kweken dat doen we nog steeds! Onze kwekerijen zijn gevestigd in  Rijnsburg, Wassenaar en Rijsbergen zowel  buiten als in kassen  voorbeelden hiervan zijn  perkgoed, diverse soorten vaste planten, plantenarrangementen en in de wintermaanden maken we bol op potcombinaties en verpakken we bloembollen onder ons eigen label PureBulbs.

De planten die worden gekweekt op de kwekerij, maar ook de bol op pot combinaties en de zakken met bloembollen worden verkocht in onze eigen tuincentra en groothandels, maar ook aan externe partijen. Zo zie je onze producten overal terug in Nederland en zelfs daarbuiten.

Is groen jouw passie en leer je graag hoe je van een stekje een mooie plant kan maken? Houd je van fysiek werk in een groene lichte omgeving zowel buiten als binnen in de kassen? Dan is de kwekerij echt iets voor jou!

Vacatures in onze kwekerijen

Stage

Wil jij naast je studie in een gezellige, inspirerende en groene omgeving werken? Wij investeren graag in jouw toekomst! Wil jij omringd door planten jezelf ontwikkelen en tegelijkertijd met ons meegroeien?

3368