fbpx

Tuincentrum

Wil jij ook een fijne werkplek in een lichte omgeving tussen het groen en prachtige producten? In Alphen a/d Rijn, Oegstgeest, Rijsbergen, Wassenaar en Woerden zijn onze sfeervolle tuincentra te vinden. De winkels kennen onder andere een groot assortiment aan bloemen, tuin- en kamerplanten, sfeer- en interieurartikelen, tuinmeubelen, barbecues, tuingereedschappen, gewasbescherming en dierproducten. Daarnaast is er in iedere winkel een gezellig restaurant, De Plantage waar klanten terecht kunnen voor ontbijt, lunch, high tea of een drankje met wat lekkers.

De tuincentra bieden veel service, advies en inspiratie aan de klanten. De uitstraling van de winkels verandert mee met de seizoenen om zo onze bezoekers te blijven verrassen. Twee keer per jaar worden de winkels volledig omgetoverd tot een kerstshow (vanaf september start de opbouw) en een voorjaarslook (in januari) Handigheid en creativiteit komen dus zeker van pas.

De Bosrand wil iedereen laten genieten van een sfeervolle en groene leefomgeving. Daarom informeren en inspireren we iedere dag met de teams onze bezoekers op het gebied van huis, tuin en dier. Zo willen we samen alle tuinen en woningen een stukje groener en mooier maken.

Of je nu graag werkt in het groen, de verkoop, het restaurant of in de ondersteuning de werkzaamheden in de tuincentra zijn zo divers en afwisselend dat er voor iedereen wel een ideale plek is te vinden waar jij goed tot je recht komt!

Restaurant de Plantage

Restaurant “De Plantage” is dé perfecte plek voor een heerlijke koffiespecial, een ontbijt, high tea, of een heerlijke lunch. Gasten komen bij jou om, halverwege de winkelroute, even lekker te genieten. Werken in ons restaurant is werken in de horeca, maar dan met fijne werktijden (conform openingstijden van het tuincentrum). Wel is vereiste om één dag in het weekend te werken.

Vacatures in onze tuincentra

1284